Akşener’in dostluğu

Bugün 6 artı 7'li masada "kilit" parti olduğunu söyleyen İyi Parti ile HDP arasında yaşanan kavga aslında kaçınılmazdı. Eninde sonunda yaşanacaktı. Ama bugün yaşanan, o kaçınılmaz kavga değil...

Bugün 6 artı 7'li masada "kilit" parti olduğunu söyleyen İyi Parti ile HDP arasında yaşanan kavga aslında kaçınılmazdı. Eninde sonunda yaşanacaktı. Ama bugün yaşanan, o kaçınılmaz kavga değil, asıl kavga Kemal Kılıçdaroğlu ile Meral Akşener arasında yaşanıyor.
Ne kadar saklamaya çalışsalar da bu kavga artık saklanamaz. Akşener, bir kez daha yola çıktığı "dostlarına" ihanet etme noktasına gelmiş durumda.
Sevgili Salih Tuna önceki gün siyasette "dostluk-düşmanlık", "sadakat-ihanet" üzerine çok manidar bir yazı yazdı. Şöyle diyordu: "Bazılarıyla 'dostluk' yapmanın 'düşmanlık' yapmaktan tehlikeli olduğuna bir kez daha inandım."
Fox TV sunucusu canlı yayında Meral Akşener'e soruyor:
"Sizce Kılıçdaroğlu kazanacak bir aday mıdır?"
Akşener'in "dostu"na cevabı:
"Ama yani bu şimdi çok eee... iyi bir soru olmadı. Tekrar söylüyorum, ben henüz bilmiyorum....

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmamoğlu, Alevilere meydan okudu: Size ihtiyacım yok 29 Mart 2024 | 153 Okunma Para kuleleri, villalar ve siyasi çürüme 28 Mart 2024 | 625 Okunma “Ben Murat Kurum’u tatilde tanımadım” 26 Mart 2024 | 467 Okunma Bir mitingden daha fazlası 25 Mart 2024 | 848 Okunma Özel’in ‘genç’ darbe aşkı 23 Mart 2024 | 435 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar