AK Parti’de fire olmaz

Başbakan Yıldırım Moskova yolunda konuştu: AK Parti'de fire olmaz Geleneksel ziyaretlerinden sonraki ilk yurtdışı ziyaretini Rusya'ya yapan Başbakan Binali Yıldırım'ın bu gezisi sadece içeriden değil...

Başbakan Yıldırım Moskova yolunda konuştu: AK Parti'de fire olmaz

Geleneksel ziyaretlerinden sonraki ilk yurtdışı ziyaretini Rusya'ya yapan Başbakan Binali Yıldırım'ın bu gezisi sadece içeriden değil, dışarıdan da ilgiyle izleniyor.
Özellikle de AB ile limonileşen ve dolar üzerinden yürütülen ekonomik kuşatmalara karşı, Rusya'nın da içinde olduğu ülkelerde başlayan yeni arayışlar açısından Moskova ziyaretine bir başlangıç olarak bakılıyor. Bunun ayrıntılarını görüşmeler sonunda göreceğiz. Ama önce Başbakan Yıldırım'la Türkiye'den Moskova'ya doğru yola çıkarken geride bıraktığımız, başta Cumhurbaşkanlığı sistemi olmak üzeri birçok konuyu konuştuk.
İşte Başbakan Yıldırım'ın uçakta gazetecilerin sorularına verdiği cevaplar:

BİRLİKTE ÇAY İÇİP GELDİM

Bahçeli ile son görüşmenizde neler konuşuldu?
Ben, şimdi aynı koridorda AK Parti Grup Başkanı odası var. Bu tarafta Bahçeli'nin odası var. Ben sizi fazla bekletmemek için "Merhaba" deyip "Allahaısmarladık" dedim. Çay içtik. Çay ikram etti sağ olsun. Durumu en veciz şekilde Bahçeli açıkladı. Pürüz yok. Planlandığı gibi gidiyor.

Bazı sorunlu alanlar vardı. Genel başkanlık konusunda pürüz aşıldı mı? Bir de Yüce Divan konusundaki pürüz aşıldı mı? Karar sayısı 330 mu 367 mi?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmamoğlu, Alevilere meydan okudu: Size ihtiyacım yok 29 Mart 2024 | 508 Okunma Para kuleleri, villalar ve siyasi çürüme 28 Mart 2024 | 625 Okunma “Ben Murat Kurum’u tatilde tanımadım” 26 Mart 2024 | 467 Okunma Bir mitingden daha fazlası 25 Mart 2024 | 848 Okunma Özel’in ‘genç’ darbe aşkı 23 Mart 2024 | 435 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar