“Süleyman Mabedi” Ya da Kaos Düzeni!

İslam dünyası kendisine dayatılan suni gündemlerle uğraşa dursun, “Gizli Dünya Devleti” bin yıllara dayanan projesinde yeni bir aşamaya girmiş durumda. Son dönemde üst üste çekilen...

İslam dünyası kendisine dayatılan suni gündemlerle uğraşa dursun, “Gizli Dünya Devleti” bin yıllara dayanan projesinde yeni bir aşamaya girmiş durumda. Son dönemde üst üste çekilen, hızlandırılmış operasyonlar kıyamet saatinde geriye sayımın hızlandığını gösteriyor. Öyle bir operasyon ki, içimizdeki birçok kesim hadiseyi çarpıtmada en az Evanjelist medya kadar maharetli.

Nitekim “Gizli Dünya Devleti”nin uygulamaya koyduğu son operasyonun adı ve bu kapsamda bu operasyona ve dolayısıyla da İsrail işgal güçlerine yönelik direnişin adı bile çarpıtılıyor. Bu medyaya göre Filistinli kardeşlerimizin ortaya koyduğu mücadelenin temel nedeni sadece ve sadece Mescid-i Aksa’nın kapısına kurulan metal arama detektörleri.

Diyemiyorlar ki, Filistin’de insanlar Mescid-i Aksa’nın yıkılıp yerine Süleyman Mabedi’nin ya da Süleyman Tapınağı’nın yapılmasına karşılar ve bundan ötürü son olaylarda bir şehit verdiler, 67 de yaralı var. Ama diyemezler, çünkü onlar da bu kıyamet savaşının birer parçası durumundalar. Zaten sorun da buradan başlıyor!

O zaman biz buradan bir kez daha söyleyelim: Hedef Mescid-i Aksa’yı yıkmak ve “Tanrı”yı kıyamete zorlamak için üçüncü kez Süleyman Mabedini inşa etmek! Süleyman Mabedi ile Siyonizm-Evanjelizm arasındaki ittifak zirve noktasına çıkacağı gibi, Mesih’in gelişi hızlandırılacak ve ardından da Büyük Krallık kurulacak.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Yeni Dünya Düzeni”nin Çöküşü… 25 Aralık 2017 | 142 Okunma ABD Yeni Ulusal Güvenlik Stratejisindeki “Örtülü İtiraflar” 21 Aralık 2017 | 233 Okunma ABD’nin Suriye’de Bir Değil, Birden Fazla İşi Varmış! 18 Aralık 2017 | 143 Okunma ABD Kendi Pimini Çekti! 11 Aralık 2017 | 124 Okunma “Başkent Kudüs” Üzerinden “Büyük İsrail Devleti” İlan Edilmek İsteniliyor! 07 Aralık 2017 | 168 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar