Hedefin Yeni Adı: “Camdan Saray”

Kaos Düzeni”nin tek bir hedefi var: Sapkın Mesihçi anlayış çerçevesinde “Tanrıyı kıyamete zorlamak”. Bunun için de önlerinde en büyük engel olarak gördükleri, Ankara’da temelleri...

Kaos Düzeni”nin tek bir hedefi var: Sapkın Mesihçi anlayış çerçevesinde “Tanrıyı kıyamete zorlamak”. Bunun için de önlerinde en büyük engel olarak gördükleri, Ankara’da temelleri atılan “Güçlü İstanbul” inşa sürecini baltalamak istiyorlar.
Zira, Büyük Ortadoğu Projesi (BOP) kapsamında “İslam İç Savaşı”nı gerçekleştiremeyenler ve bundan sonra da gerçekleştiremeyeceklerini anlayan “Evanjelist-Siyonist İttifak”, nam-ı diğer “Yeni Haçlılar”, şimdilerde Mescid-i Aksa krizi üzerinden dinler arası bir savaşı başlatmak istiyorlar. Fakat Türkiye ayakta iken bu savaşı kazanabilmeleri mümkün değil!

Dolayısıyla “işbirliği” adı altında mavi boncuklarla ya da taşeronları üzerinden gerçekleştirdikleri dolaylı operasyonlarla “İslam’ın Son Kalesi”ni tamamen teslim almaya çalışan “Evanjelist-Siyonist İttifak”, artık yeni bir sürece girmiş durumda: Doğrudan işgal!
Bu kapsamda savaş baltalarını çıkaran güçler, Türkiye’ye yönelik olası bir işgalin “meşruiyet zemini” ile ilgili yoğun bir psikolojik harekât içerisine girmiş bulunuyorlar. Düne kadar Türkiye’yi yere göğe sığdıramayanlar, şimdi onu bir an önce gömmeye çalışıyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Yeni Dünya Düzeni”nin Çöküşü… 25 Aralık 2017 | 142 Okunma ABD Yeni Ulusal Güvenlik Stratejisindeki “Örtülü İtiraflar” 21 Aralık 2017 | 234 Okunma ABD’nin Suriye’de Bir Değil, Birden Fazla İşi Varmış! 18 Aralık 2017 | 143 Okunma ABD Kendi Pimini Çekti! 11 Aralık 2017 | 126 Okunma “Başkent Kudüs” Üzerinden “Büyük İsrail Devleti” İlan Edilmek İsteniliyor! 07 Aralık 2017 | 170 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar