ABD çöküşün eşiğinde

Devamlılık Allahü tealaya aittir. İnsanlar gibi devletlerin de başlangıcı, gelişmesi ve çöküşü vardır. Beş bin yıllık siyasi tarih imparatorluklar, devletler, hanedanlar mezarlığıdır. ABD...

Devamlılık Allahü tealaya aittir. İnsanlar gibi devletlerin de başlangıcı, gelişmesi ve çöküşü vardır. Beş bin yıllık siyasi tarih imparatorluklar, devletler, hanedanlar mezarlığıdır. ABD tarihi soykırımlar, zulümlerle doludur. Allahü teala “İhmal etmez, imhal eder” ıslahı ve tövbesi için zaman verir. Osmanlıyı Siyonistler yıktı. Fransa, Almanya, Rusya ve Avusturya İmparatorluklarını da Yahudiler ve emrindeki masonlar yıktılar.
Birinci ve İkinci Dünya Savaşlarını Rochild liderliğindeki Yahudiler çıkardı. Yahudi düşmanı Yahudi asıllı Hitler’i Almanya’daki iktidarına Yahudi bankerler getirmiştir. Hitler vasıtasıyla Avrupa’daki Yahudiler Yahudi asıllı Stalin vasıtasıyla Rusya’daki Yahudileri Filistin’e göç etmeye mecbur ettiler. Böylece bugünkü zalim İsrail kuruldu.
İkinci Dünya Savaşından sonra Yahudi ağırlıklı küresel sermaye daha doğrusu beşli çete “ABD, Rusya, Çin, İngiltere ve Fransa” dünyayı sömürmeye başladılar. Dünyayı kan ve gözyaşı ile idare ettiler. Beşli çetenin temeline ilk dinamiti Cumhurbaşkanı Erdoğan Birleşmiş Milletler Genel Kurulunda “Dünya beşten büyüktür” sözü ile koymuş oldu. Şu anda ise ABD-Rusya ve ABD-Çin arasında savaş sözleri telaffuz ediliyor. Fransa ABD yanında İngiltere gizli olarak Çin’in yanındadır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Gelişen ekonomimiz... 20 Nisan 2018 | 195 Okunma Gelişen ekonomimiz... 24 Ocak 2018 | 305 Okunma Orta Doğu’da fitne kaynağı 21 Ocak 2018 | 2.579 Okunma Afrin operasyonu 19 Ocak 2018 | 4.338 Okunma Ekonomide son durum... 17 Ocak 2018 | 396 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar