Vay size yazıklar olsun!

Bütün samimiyetimizle ifade edelim ki, hak ve hakikat nâmına yapılan hiçbir tenkitten rahatsız değiliz ve olmayız.İnsan hali, bizim de işlememiz muhtemel olan hata ve yanlışları gösteren, bunları düzeltmek...

Bütün samimiyetimizle ifade edelim ki, hak ve hakikat nâmına yapılan hiçbir tenkitten rahatsız değiliz ve olmayız.
İnsan hali, bizim de işlememiz muhtemel olan hata ve yanlışları gösteren, bunları düzeltmek maksadıyla ikaz ve ihtarda bulunanlara da minnettarız. Onlara her defasında teşekkürlerimizi sunuyor, “Allah razı olsun” diye de duâlar ediyoruz.
Bizi ve insan sıfatına sahip herkesi rahatsız eden tepkiler ise, tenkitle uzaktan yakından alâkası bulunmayan küfür, hakaret, tenzil, hatta yer yer tekfir edici garazkârâne salvolardır. Yani, kişinin bize karşı başka türlü bir garazı var, kendince bahane arıyor ve hemen ilk fırsatta saldırıya geçiyor.
Şimdi diyebilirsiniz ki: Canım, böyle aşağılık mahlûkların muzahrafatından ve çirkefçe sataşmalarından rahatsız olmaya hiç gerek yok. Üzülmeye değmez. Haklısınız. Lâkin, iş bununla sınırlı kalmıyor. Bizim dost bildiğimiz, kendilerine itibar gösterdiğimiz bazı kimseler, ne yazık ki, tutup o muzahrafâtı kendi hesaplarından beğenerek, duyurarak, paylaşarak, bunların bir cihette reklâmını ve taşıyıcılığını yapıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Meşrûtiyetten önceki Şûrâ 01 Nisan 2018 | 243 Okunma Türk Ocakları ve Barbaros heykeli 25 Mart 2018 | 169 Okunma İki Çanakkale var 18 Mart 2018 | 169 Okunma Yeşilaycıydı; katledildi 05 Mart 2018 | 206 Okunma Seferberlik hâli 27 Şubat 2018 | 235 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar