Siyasetin ehemmiyet derecesi

Siyasetle ilgilenmeyen gazete yok. Siyasetle ilgili yazı, haber, yoruma yer vermeyen bir gazete, değil Türkiye’de dünyada gösterilemez.Haliyle, biz de siyasetle ilgileniyor, ehemmiyeti nisbetinde yazı yazıyor, çeşitli yorum ve...

Siyasetle ilgilenmeyen gazete yok. Siyasetle ilgili yazı, haber, yoruma yer vermeyen bir gazete, değil Türkiye’de dünyada gösterilemez.
Haliyle, biz de siyasetle ilgileniyor, ehemmiyeti nisbetinde yazı yazıyor, çeşitli yorum ve değerlendirmelerde bulunuyoruz.

Bu tesbitten sonra, bir farkımızı tebarüz ettirmek, belirgin bir hale getirmek istiyoruz.

Ekser okuyucumuz da gayet iyi biliyor ki, siyaset cenahından herhangi bir menfaat beklentimiz yok.

Şahsımız, gazetemiz ve müessesemiz itibariyle, herhangi bir partiden veya bir siyasî iktidardan şimdiye kadar bir maddî menfaat talebinde bulunduğumuz vâki değildir. Bundan sonra da inşaallah olmaz, olmayacak.

Bu noktada cevap bulması gereken soru şu: Madem ki, hiçbir menfaat beklentiniz yok, o halde niçin siyasetle ilgileniyorsunuz?

Cevâben deriz ki: Bu ilgilenmenin başlıca sebeplerini aşağıdaki şekilde sıralamak mümkün.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Meşrûtiyetten önceki Şûrâ 01 Nisan 2018 | 247 Okunma Türk Ocakları ve Barbaros heykeli 25 Mart 2018 | 169 Okunma İki Çanakkale var 18 Mart 2018 | 169 Okunma Yeşilaycıydı; katledildi 05 Mart 2018 | 206 Okunma Seferberlik hâli 27 Şubat 2018 | 235 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar