Dünya çapında fetih heyecanı

İslâmiyet, günümüz itibariyle dünyanın beş kıt’asında da toplumların ayrılmaz, kopmaz, red ve inkâr edilmez bir gerçeği haline gelmiş durumda.Dahası, İslâm dinine duyulan saygı ve itibar...

İslâmiyet, günümüz itibariyle dünyanın beş kıt’asında da toplumların ayrılmaz, kopmaz, red ve inkâr edilmez bir gerçeği haline gelmiş durumda.
Dahası, İslâm dinine duyulan saygı ve itibar, bütün dünyada günden güne ziyadeleşiyor.

Müslüman kılıklı vahşi tabiatlı bazı kimselerin sergilemiş olduğu çeşit çeşit zulümlü cinayetlere rağmen, bu hakikat yine de değişmiyor.

Kuvvetle muhtemeldir ki, yüzü maskeli İslâmiyet düşmanları, doğrudan saldırmaya cesaret edemedikleri Müslümanları birbirine kırdırmak ve insanlık nazarında İslâmiyeti tehlikeli göstermek için “sapı bizden baltalar”ı kullanma cihetine gidiyor.

Allah’tan ümidimiz odur ki, pek yakında bu silâh da geri tepecek ve tatbik sahasına konulan bilumum ihanet plânları akim kalacak.

* * *

Evet, bütün dünyanın gözleri önünde, üstelik göstere göstere insan boğazlamak, kelimenin tam anlamıyla vahşettir; aynı zamanda insanlık dışı bir cinayettir.

Kesilecek bir hayvanın dahi âşikâre şekilde boğazlanması doğru değilken, tutup insan boğazlamak ve video filmi ile bunu dünyaya seyrettirmek, insaniyeti en aşağı derekeye inmiş kimselerin işi olabilir ancak.

Şükür ki, merak saikasıyla İslâmiyeti araştıranlar da bu bâriz gerçeğin farkına varıyor ve işlenen cinayetleri hiç olmazsa İslâm dinine mal etmekten imtina ediyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Meşrûtiyetten önceki Şûrâ 01 Nisan 2018 | 247 Okunma Türk Ocakları ve Barbaros heykeli 25 Mart 2018 | 169 Okunma İki Çanakkale var 18 Mart 2018 | 169 Okunma Yeşilaycıydı; katledildi 05 Mart 2018 | 206 Okunma Seferberlik hâli 27 Şubat 2018 | 235 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar