Diyorsun ki: Tamam, öyle; ama...

Bilhassa siyasete dair yazılarımızla ilgili olarak çeşitli kanallardan bize intikal eden “Tamam öyle, ama” ile başlayan itirazvâri suâllere mukabil vermiş olduğumuz cevaplardan bir demet sunuyoruz.“Menderes” diyor;...

Bilhassa siyasete dair yazılarımızla ilgili olarak çeşitli kanallardan bize intikal eden “Tamam öyle, ama” ile başlayan itirazvâri suâllere mukabil vermiş olduğumuz cevaplardan bir demet sunuyoruz.
“Menderes” diyor; ama...

Kıymetli kardeşim! Bize dönüp diyorsun ki: “Siz iktidar partisi hakkında çok farklı değerlendirmeler yapıyorsunuz. Bunların Ahrar-Demokrat misyonun takipçisi olmadığını iddia edip duruyorsunuz. İyi, güzel; ama...”

Ama’sı neymiş? Onu da söyle.

“Ama, onlar da her fırsatta ‘Rahmetli Menderes’ten söz ederler. Kendilerini ona benzetmeye, ona nisbet etmeye çalışırlar. Öyle değil mi?”

Elcevap: Öyledir kardeşim, öyle... Ne var ki, bunun da “ama”ları var.

Şöyle ki: Evet, Menderes diyorlar; ama Menderes’in başında bulunduğu Demokrat Partiden söz etmiyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Meşrûtiyetten önceki Şûrâ 01 Nisan 2018 | 247 Okunma Türk Ocakları ve Barbaros heykeli 25 Mart 2018 | 169 Okunma İki Çanakkale var 18 Mart 2018 | 169 Okunma Yeşilaycıydı; katledildi 05 Mart 2018 | 206 Okunma Seferberlik hâli 27 Şubat 2018 | 235 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar