Çifte hizmete dâvet (3)

Yeni Asya Neşriyat’ın hazırlamış olduğu yeni tanzim Nur Külliyat’ı, her yönüyle takdir ve hayranlık uyandıran özelliklere sahip.Hiç tereddütsüz inanıyorum ki, bu Külliyat, Nur Risâlelerini...

Yeni Asya Neşriyat’ın hazırlamış olduğu yeni tanzim Nur Külliyat’ı, her yönüyle takdir ve hayranlık uyandıran özelliklere sahip.
Hiç tereddütsüz inanıyorum ki, bu Külliyat, Nur Risâlelerini okuyan herkesin ilgi ve takdirini kazanmasının ötesinde, yeni nüshaları gören herkes, cân-ı gönülden bunlara sahip olmaya çalışacak.

Esasen, buna inandığımız içindir ki, bu yeni tanzim Külliyat için seferberlik ruhuyla açılan umumî kampanyaya vargücüyle destek vermeye çalışıyoruz... Ayrıca diyoruz ki: Lütfen, herkes elindeki—hatıra niteliği olanların dışında—eski, okunmuş Risâleleri başka muhtaçlara hediye ederek, evinde veya işyerindeki kütüphanesinde yeni tanzim Külliyat’a yer hazırlasın.

Bu müstesna Külliyatı’n şu an yarısı hazır vaziyette. Geri kalanların tamamlanması ise, aldığımız bilgilere göre Mart ayında inşaallah mümkün olacak.

Öte yandan, herkesin bu yeni Külliyat’a sahip olabilmesi için, maddî şartlar ve imkânlar da kolaylaştırılmış durumda: İndirimli kampanya fiyatı 400 TL civarında olan bu yeni tanzim Nur Külliyatı’nın satışını hem merkezden, hem de büro ve temsilciliklerimizden taksitlendirerek (ayda 100 TL gibi) alma kolaylığının sağlandığını da öğrendik.

İşte yeni bazı özellikler

Çoğunuzun bildiği gibi, Bandrol kargaşasında önceki tanzimlerden ciddî şikâyetler vardı.

Bunların başında, Sözler, Mektubat, Lem’alar, Şuâlar, Tarihçe gibi büyük boy ve hacimli risâlelerin, türlü eklemelerle sayfa adedinin 1400-1500’e varması ile birlikte, kâğıdının da alabildiğine incelmesi geliyordu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Meşrûtiyetten önceki Şûrâ 01 Nisan 2018 | 247 Okunma Türk Ocakları ve Barbaros heykeli 25 Mart 2018 | 169 Okunma İki Çanakkale var 18 Mart 2018 | 169 Okunma Yeşilaycıydı; katledildi 05 Mart 2018 | 206 Okunma Seferberlik hâli 27 Şubat 2018 | 235 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar