7’den 77’ye dergilerimiz

İttihad Gazetesi ve Mihrab Yayınları ile birlikte elli yılı aşkın süredir neşriyat hizmetini idame ettiren Yeni Asya ailesi, gazete, takvim, Nur Külliyatı ve sâir kitapların yanı sıra, ayrıca dört adet dergi...

İttihad Gazetesi ve Mihrab Yayınları ile birlikte elli yılı aşkın süredir neşriyat hizmetini idame ettiren Yeni Asya ailesi, gazete, takvim, Nur Külliyatı ve sâir kitapların yanı sıra, ayrıca dört adet dergi çıkarıyor: Köprü, Can Kardeş, Genç Yorum ve Bizim Aile.

Akademik seviyede çıkan Köprü hariç, diğer dergilerimiz aylık periyotlar halinde çıkıyor.

Bu dergilerimiz, aynı zamanda bütün yaş gruplarına hitap ediyor. Başlıktaki ifade ile “7’den 77’ye” dememiz, lâfın gelişi itibariyledir.

Dergilerin tamamına birden şimdilerde, yani yılbaşından itibaren abona olanlar için önemli avantajlar var. Açılan yeni kampanya sebebiyle, hem ücretlendirmede indirim yapılıyor, hem de ilâveten “Bediüzzaman Kitap Takvimi” hediye olarak veriliyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Meşrûtiyetten önceki Şûrâ 01 Nisan 2018 | 245 Okunma Türk Ocakları ve Barbaros heykeli 25 Mart 2018 | 169 Okunma İki Çanakkale var 18 Mart 2018 | 169 Okunma Yeşilaycıydı; katledildi 05 Mart 2018 | 206 Okunma Seferberlik hâli 27 Şubat 2018 | 235 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar