Gönlümüzdeki Batı vesayetinin çöküşü

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Misak-ı Milli'den bahsetmesine saçmalık diyenler çok kanlı bir savaş içinde olduğumuzu bile fark edemiyorlar. Bugünün savaşı böyle işte. İnsan hakları, barış...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Misak-ı Milli'den bahsetmesine saçmalık diyenler çok kanlı bir savaş içinde olduğumuzu bile fark edemiyorlar. Bugünün savaşı böyle işte. İnsan hakları, barış bildirgesi gibi hep güçlü olanın tahakkümüne katkı sağlayan söylemlerle nasıl esir alınmışsa zihinler! Bir türlü algılayamıyor zalimlerin tepemizde sallanan keskin kılıcını.
Barış için hendek kazanların direniş yaptığını söyleyenler ise nedense çoğunlukla öldürülen asker veya polis memurunun “katlini meşru” buluyorlar. Tarihteki derin devlet zulmünün intikamını bugünün masum sivillerinden alınmasına bir ses çıkarmıyorlar!
PKK ve uzantılarının en kanlı katliamlarında zihinleri işgal eden bir 'haklılık' gerekçesi, bir 'direniş' bahanesi bulmaları bu yüzden. Gencecik nesillerin gönlüne kazınmış bir vesayet bu. Zulmü direniş olarak gösteren çarpık bilinç.
Yıllardır bu böyle. Hatta daha da ileri gidiliyor, ideolojik terör diye bir tasnif yapılarak bir kutsal halk savaşı veriliyormuşçasına gençlerin militan olarak yetişmesine yol açıyorlar.
Ellerinde Kalaşnikoflarla Türkiye'nin halk tarafından seçilmiş cumhurbaşkanını vurmaya azmettiriliyor kız çocukları. Bunu burada olduğu kadar Batı'nın medyasında da ilan ediyor, yayın yapıyorlar, resmi terör kurumları açıyorlar hiç yüksünmeden.
***

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bu mecradaki son yazı 22 Haziran 2019 | 301 Okunma İstanbul’dan Elmalı’ya beldeleri merkez yapan nefes! 18 Haziran 2019 | 138 Okunma Öğrenmenin önündeki en büyük engel: Benlik kibri 15 Haziran 2019 | 256 Okunma Siyaset meydanı da ‘akleden kalb’e dahil 11 Haziran 2019 | 62 Okunma Birlikte geçilen kapılar, tek başına girilemeyen odalar 08 Haziran 2019 | 150 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar