“Bu yolculuk yüz yıl devam edemez!”

İşte yine hafta başı. Yine siyaset ağır, memleketin üzerinde kurulmuş bin bir tuzak. Yine etrafımız çevrili hep algı operasyonu, fitne fesat, polemik. Gündemin en arkasına, en dışına atılacak...

İşte yine hafta başı. Yine siyaset ağır, memleketin üzerinde kurulmuş bin bir tuzak. Yine etrafımız çevrili hep algı operasyonu, fitne fesat, polemik. Gündemin en arkasına, en dışına atılacak gerçeği çağıranların, talip olanların kuş dili. Yine yazımızı ekranda bir türlü bulamadığını söyleyen okurlara, en sona gidin, tıklayın, tıklamadan görünmüyor ekranda demek durumunda kalacağım. 

Çünkü kültür sanatın bir maneviyat olarak ruh medeniyetimize katkısını ne kadar söylersek söyleyelim, icraata gelince ne sayfası kalıyor gazetelerde, ne gündeme yerleşebiliyor medya içre! Olsun. Devam ediyoruz, edeceğiz. Aşk ile bir daha bir daha diye diye.

***

Bu kez size çağdaş bir erenden fısıldayacağım. Yüksek nutuklar atıp dursun şekilden ibaret âlimler. İşine bakanlar da var bu âlemde. Allah’ın tekrarı yok. Kepeneğin altında er yatar. Her devirde!

“Seyahatlerden asla bıkmadım ya Rab neler gördüm 

Neler gördüm neler gördüm neler gördüm!”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bu mecradaki son yazı 22 Haziran 2019 | 300 Okunma İstanbul’dan Elmalı’ya beldeleri merkez yapan nefes! 18 Haziran 2019 | 133 Okunma Öğrenmenin önündeki en büyük engel: Benlik kibri 15 Haziran 2019 | 249 Okunma Siyaset meydanı da ‘akleden kalb’e dahil 11 Haziran 2019 | 61 Okunma Birlikte geçilen kapılar, tek başına girilemeyen odalar 08 Haziran 2019 | 142 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar