Terim Falcao'yu çok istiyor

Falcao işinin çok uzaması Galatasaray'a olumsuz yansır mı? Hem teknik kadro hem de oyuncular bu durumdan etkilenir mi?GALATASARAY yönetimi Falcao transferi konusunda pek bilgi paylaşımında bulunmuyor. Yazılı, görsel ve sosyal medyada...

Falcao işinin çok uzaması Galatasaray'a olumsuz yansır mı? Hem teknik kadro hem de oyuncular bu durumdan etkilenir mi?

GALATASARAY yönetimi Falcao transferi konusunda pek bilgi paylaşımında bulunmuyor. Yazılı, görsel ve sosyal medyada Kolombiyalı yıldız golcü ile ilgili çeşitlilik gösteren bilgiler yer alıyor. Galatasaray taraftarının gündeminden Falcao hiç düşmüyor. Panathinaikos ile yapılan özel maçta tribünleri dolduranlar koro halinde, "Taraftar çıldırdı, Falcao'yu istiyor" diye tempo tuttu. Falcao'nun alınmasını Fatih Terim'in de çok istediğini duydum. Falcao'nun çok ciddi bir maliyeti var. Bu tür gövdeli transferleri yaparken oya gibi işlemek gerekebilir. Ayrıca Falcao'nun Galatasaray'a geç katılması olumsuzluk yaratmaz. Çünkü Falcao kalitesindeki ve tecrübesindeki golcü bir yıldız uyum sorunu yaşamaz.

BİLGİ YOKSUNLARI VAR

Bu transferde son durum hakkında sizin bilgileriniz nedir?

BAŞKAN Mustafa Cengiz ve yönetimi gürültü, patırdı yapmıyor. Monaco yönetimi ile polemik yaratacak diyaloglara hiç girmiyor ve Falcao transferini iki güçlü menajer Mendes-Ahmet Bulut üzerinden yöneterek doğru bir strateji uyguluyor. Galatasaray, sezon sonunda Monaco ile sözleşmesi biten Falcao'ya bonservis bedeli ödemek istemiyor. Monaco yönetimi 60 milyon Euro bonservis bedeli ödediği Falcao'yu bedava bırakmaya niyetli değil. Galatasaray'a gitmek istediğini vurgulayan Kolombiyalı golcünün "İmza parası" alacağını duydum.

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Galatasaray'ın da istediği Muriqi için "Koç'un firmalarından 500 bin Euro sponsorluk sözü aldık" dedi. Bu sözler çok tartışıldı... Ne diyeceksiniz?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kadife ayaklı Hakim Ziyech 16 Nisan 2024 | 467 Okunma Kartal’a 4 forvet bile çare olmadı 14 Nisan 2024 | 77 Okunma F.Bahçe tarihi bu kararı yazacak! 11 Nisan 2024 | 560 Okunma Türk futbolunun birliğe ihtiyacı var 08 Nisan 2024 | 140 Okunma Final haftaları şaka kaldırmaz 03 Nisan 2024 | 203 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar