Ömer, G.Saray’a ‘Bayram’ yaptırdı

Fatih Terim'in istikrar adına yabancılardan kurduğu kadroya yerli oyuncuları monte etmesi Galatasaray'ın görüntüsünü değiştirdi.

Antep'te muhteşem olmasa da futbolun doğrularını oynamaya çalışan bir oyuncu grubu gördük. Çok koşan, çabuk oynayan, hücuma dikine paslarla hızlı çıkan, topa ve oyuna hükmeden bir Galatasaray izledik. Çalışkanlığıyla göz dolduran Ömer Bayram iyi oyunuyla tüm arkadaşlarını motive etti. Ömer savunmaya yardıma geldi, hücumda rakip savunmanın arkasına etkili koşular yaptı, orta alanda rakibi kovaladı, top çaldı, pas dağıttı. Ömer'in enerjik yapısı ve tekmeye kafa sokan mücadelesi Galatasaraylı oyuncuları da etkili oynamaya yöneltti. Attığı gol öncesi topu diziyle önüne alması ve köşeye vuruş biçimi mükemmeldi. Kana-Biyik'ın Ömer'e yaptığı itme net faul ve penaltıydı. Cüneyt Çakır'ın VAR'a gitmemesi beni şaşırttı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İcardi’den kendin pişir kendin ye 22 Nisan 2024 | 205 Okunma Kadife ayaklı Hakim Ziyech 16 Nisan 2024 | 499 Okunma Kartal’a 4 forvet bile çare olmadı 14 Nisan 2024 | 78 Okunma F.Bahçe tarihi bu kararı yazacak! 11 Nisan 2024 | 567 Okunma Türk futbolunun birliğe ihtiyacı var 08 Nisan 2024 | 142 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar