Kahroldum...

MESLEK hayatım boyunca kulüpler ve milli takım düzeyinde NBA dahil sayısız basketbol maçı izledim. Dev turnuvaları yerinde takip ettim. Son dakikalarda atılan basketlerle yaşanan sevinçlere ve üzüntülere tanık oldum.

Türk Milli Takımı'nın, Amerika'ya karşı kaybettiği böyle bir maça hiç tanık olmadım. Amerika'ya karşı ilk kez bu kadar dev bir fırsat ayağımıza kadar geldi. Ama biz ne yaptık; elimizin tersiyle ittik.

Amerikalılara salonu dar edeceğimize biz dahil dünyada hiçbir ülke ihtimal bile vermezdi. Kafa kafaya oynadık. Mücedeleden yılmadık. Okyanusları geçtik, derede tökezledik. Bu yenilginin nedeni asla şansızlık ve beceriksizlik değil. Sayısız atışlara imza atan iki kaliteli isim Doğuş Balbay ile Cedi Osman'ın final atışları sırasında duygusal bir travmaya girdiğini gördüm. Yüzleri heyecandan bembeyazdı. İnanın atış halinde bedenen salondaydılar ama ruhen dağılmışlardı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İcardi’den kendin pişir kendin ye 22 Nisan 2024 | 207 Okunma Kadife ayaklı Hakim Ziyech 16 Nisan 2024 | 499 Okunma Kartal’a 4 forvet bile çare olmadı 14 Nisan 2024 | 78 Okunma F.Bahçe tarihi bu kararı yazacak! 11 Nisan 2024 | 567 Okunma Türk futbolunun birliğe ihtiyacı var 08 Nisan 2024 | 142 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar