1 yıldır oyun anlayışı yok!

Stefan Kuntz gerçekten bir Alman mı? Türk futbolunda Derwall, Feldkamp ve Daum gibi Alman teknik adamlar çalıştı. Hepsi şampiyonluk yaşadı ve üstelik yönettikleri takımlara bir oyun kimliği verdi. Kuntz'un tam 1...

Stefan Kuntz gerçekten bir Alman mı? Türk futbolunda Derwall, Feldkamp ve Daum gibi Alman teknik adamlar çalıştı. Hepsi şampiyonluk yaşadı ve üstelik yönettikleri takımlara bir oyun kimliği verdi. Kuntz'un tam 1 yıldır Türk Milli Takımı'na kazandırdığı bir oyun anlayışı yok. Kadro seçimlerini ya tutarsa mantığıyla kuruyor. Ay- Yıldızlılar ne oynuyor bilmiyoruz, oyuncular bireysel becerileriyle bir şeyler yapmaya çalışıyor. Lüksemburg maçına bakalım:
1- Enes ve Halil aynı tip oyuncular ve en büyük eksiklikleri gol vuruşları yok. Kuntz, bu ikiliyi neye göre tercih ediyor.
2- Sahanın en iyisi olan Ferdi, Fenerbahçe'de sağ ve sol bek oynamasına rağmen Milli Takım'ın orta sahasında görev yapıyor.
3- Lüksemburg elini kolunu sallıyor. Milli Takım'da defansa katkı yapacak 6 numara kalitesinde bir oyuncu yok.
4- Halil'i çıkarıyor, Enes'i tutuyor. Milli Takım 3. golü yedikten sonra Serdar Dursun'u alıp tekrar...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şampiyon İtalya’ya bir baksın! 27 Mart 2024 | 300 Okunma İnanmışlığın göstergesiydi 18 Mart 2024 | 256 Okunma VAR’ın itibarını zedelemeyin %99.5 da olsa ayak uydurun 16 Mart 2024 | 155 Okunma Talebim olmadı ortak dostumuz teklif etti 15 Mart 2024 | 118 Okunma Beşiktaş’ın saha içi lideri yok 12 Mart 2024 | 103 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar