“Viskisini yudumlarken aday belirliyor” DEM Parti CHP’den aslında ne istiyor?

Üst düzey bir CHP’li, aday belirleme sürecinde, Ekrem İmamoğlu’nun genel merkeze müdahalesinden yakınırken; “Adam İstanbul’da oturduğu yerden viskisini yudumlarken, Ankara’daki ilçelere belediye başkan...

Üst düzey bir CHP’li, aday belirleme sürecinde, Ekrem İmamoğlu’nun genel merkeze müdahalesinden yakınırken; “Adam İstanbul’da oturduğu yerden viskisini yudumlarken, Ankara’daki ilçelere belediye başkan adayı tayin ediyor” diyor.

Özgür Özel başta olmak üzere, CHP Genel Merkezi’nde Ekrem İmamoğlu baskısı iliklere kadar hissediliyor. 

Sadece Ankara, İstanbul değil, bütün illerde genel merkezin karşısına, “Ekrem İmamoğlu’nun adamları” çıkıyor. Hangi ile aday belirlenecek olsa; “Orada İmamoğlu’na yakın şu isim var” cümlesi bir şekilde telaffuz ediliyor.

Benim anlatacağım olay; Ankara Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye başkan adaylarının konuşulduğu bir ortamda geçiyor. (İsmi ve yeri bende saklı. Yerini yazarsam isim de ortaya çıkacak. Şimdilik bekleyelim). Ama CHP Genel Merkezi olmadığını söyleyebilirim.

Ankara’da ilçelerden aday olmak isteyenler zaman zaman Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı ve...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Fahiş fiyatla milletin ekmeğini çalanlar kim? Cezasız mı kalacaklar? 26 Nisan 2024 | 1.470 Okunma Erdoğan ile Irak gezisinin şifreleri İsrail Ortadoğu’da dünya savaşı mı çıkaracak? 23 Nisan 2024 | 584 Okunma Erdoğan “bitti” demeden bitmez mi? Kaç yeni parti kuruluyor? Kaç parti kapanır? 19 Nisan 2024 | 1.784 Okunma Davul zurnayla saldırı mı olur? İran, İsrail ve Amerika’ya bundan daha büyük bir iyilik yapamazdı! 16 Nisan 2024 | 823 Okunma ÖZEL’İN ERDOĞAN’I ARAMASI NE ANLAMA GELİYOR? YRP’NİN STRATEJİK HATASI 12 Nisan 2024 | 2.070 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar