Panik anketleri başladı İnce’ye kapıları kapatan İmamoğlu

Daha dün 14-28 Mayıs seçimlerinde çuvallayan anket şirketleri peş peşe, İstanbul’da İmamoğlu’nu, Ankara’da Mansur Yavaş’ı açık ara önde gösteren anketler yayınlamaya...

Daha dün 14-28 Mayıs seçimlerinde çuvallayan anket şirketleri peş peşe, İstanbul’da İmamoğlu’nu, Ankara’da Mansur Yavaş’ı açık ara önde gösteren anketler yayınlamaya başladı.

Hele biri var ki; “İstanbul’da DEM Parti aday çıkarsa bile Ekrem İmamoğlu 3.5 puan önde” diyor.Bunlar “ya sayı saymasını bilmiyor ya da hiç dayak yememiş”.

Hangi siyasi ve sosyolojik gerekçe, hangi hizmet politikası, hangi memnuniyet araştırması bu sonucu verebilir. İmamoğlu, İstanbul seçimini Cumhur İttifakının bazı stratejik hataları nedeniyle kazandı. Tepki oylarının bu seçimde de İmamoğlu’na gitmesi için hiçbir neden yok. Üstelik tepkiler bu kez İmamoğlu’na yönelmiş durumda. Murat Kurum, İmamoğlu’nun adını bile anmıyor. Projelere kilitlenmiş. “İstanbul’un sorunlarını Murat Kurum çözer” diyenler, her ankette açık ara önde çıkıyor. DEM Parti İmamoğlu’nu desteklese bile İmamoğlu’nun işi çok zor. Hele desteklemezse; kendi adayını çıkarırsa… İyi Parti adayını çoktan açıkladı. CHP İstanbul’da küskünler ordusu oluşturdu. 

Ataşehir Belediye Başkanı İlgezdi; Alevilerin ve Kürtlerin...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Fahiş fiyatla milletin ekmeğini çalanlar kim? Cezasız mı kalacaklar? 26 Nisan 2024 | 1.516 Okunma Erdoğan ile Irak gezisinin şifreleri İsrail Ortadoğu’da dünya savaşı mı çıkaracak? 23 Nisan 2024 | 585 Okunma Erdoğan “bitti” demeden bitmez mi? Kaç yeni parti kuruluyor? Kaç parti kapanır? 19 Nisan 2024 | 1.785 Okunma Davul zurnayla saldırı mı olur? İran, İsrail ve Amerika’ya bundan daha büyük bir iyilik yapamazdı! 16 Nisan 2024 | 825 Okunma ÖZEL’İN ERDOĞAN’I ARAMASI NE ANLAMA GELİYOR? YRP’NİN STRATEJİK HATASI 12 Nisan 2024 | 2.073 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar