Oyumu Erdoğan'a ve Cumhur İttifakı'na vereceğim çünkü...

Oyumu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a vereceğim, çünkü Millet İttifakı ve adayları Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin kazanımlarına ve geleceğine ilişkin bana güven vermiyor. Tek...

Oyumu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a vereceğim, çünkü Millet İttifakı ve adayları Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin kazanımlarına ve geleceğine ilişkin bana güven vermiyor. Tek yaptıkları, gerçekleştiremeyecekleri ekonomik vaatlerde bulunmak. Tıpkı CHP’li belediyeler gibi. Türkiye’nin hayali paralara değil, gerçekler üzerinden yol yürümeye ihtiyacı var. Türkiye’nin 22 yıllık kazanımlarını muhafaza etmeye ihtiyacı var.

Önümüzdeki yeni dönemde, Türkiye’nin değerlerini de koruyarak, dar gelirli ve çalışanların refah seviyesini en anlamlı ve gerçekçi şekilde Erdoğan ve Cumhur İttifakı’nın yükselteceğine inanıyorum. Türkiye’nin yeraltı ve yer üstü zenginliklerine küresel güçlerin çökmesine izin verilmeyeceğini ve bu zenginliklerin insanımızın refahı için kullanılacağını düşünüyorum.

Oyumu Erdoğan’a ve Cumhur İttifakı’na vereceğim, çünkü Millet İttifakı’nın kazanması durumunda, PKK ve FETÖ gibi terör örgütlerinin çok büyük beklentiler içinde olduğunu, Kılıçdaroğlu ve İttifakı’nın ise bu beklentileri boşa çıkaracak hiçbir şey söylemediğini görüyorum. AK Parti’nin bitirdiği PKK ve FETÖ’nün yeniden palazlanması için bir alan açılacağı görülüyor. FETÖ’nün devlete yeniden sızmaması, PKK’nın yeniden güçlenmemesi için Erdoğan’ı destekleyeceğim.

Erdoğan’ı destekleyeceğim, çünkü Kılıçdaroğlu; “Yerel yönetimlerde özerklik şartını mutlaka getireceğim” diyor. “Selahattin Demirtaş’ı serbest bırakacağım” diyor. “Kayyum atamalarına son vereceğim” diyor. “FETÖ’cü KHK’lıları affedeceğim” diyor. Kılıçdaroğlu, Öcalan ile ilgili olanlar da dâhil, “AHİM kararlarını uygulayacağım” diyor. AHİM kararlarında, Öcalan’ı serbest bırakacak, “Şartlı Tahliye” yasasının çıkarılması da yer alıyor.

“PKK, PYD, FETÖ, Amerika, İngiltere neden Kılıçdaroğlu’nu destekliyor” sorusunun cevabını bildiğim için, Erdoğan’ın bu şer ve terör odaklarının kovanına çomak soktuğuna inandığım için Cumhur İttifakı’nı destekleyeceğim.

Oyumu Erdoğan’a vereceğim, çünkü Kemal Kılıçdaroğlu ve İttifak'ı, bu ülkeye tarihin gördüğü en çok partili koalisyonu getirecek. Yüzde 0,5 oyu bile olmayan partilere, cumhurbaşkanı yardımcılığı ve bakanlıklar dağıtacak. Yedi başlı bir hükümetin Türkiye’yi yönetilemez hale getireceği açıktır. Egemen güçler, istediklerini daha çok koalisyon hükümetleri döneminde yaptırdılar. Bu yüzden, seçmeni aldatmak için belediye başkanlarına bile cumhurbaşkanı yardımcılığı verilen ucube sistemi değil, Cumhurbaşkanlığı Sistemi'ni revize ederek yoluna devam edecek, güçlü devlet sistemini ve Erdoğan’ı destekleyeceğim.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan ile Irak gezisinin şifreleri İsrail Ortadoğu’da dünya savaşı mı çıkaracak? 23 Nisan 2024 | 518 Okunma Erdoğan “bitti” demeden bitmez mi? Kaç yeni parti kuruluyor? Kaç parti kapanır? 19 Nisan 2024 | 1.779 Okunma Davul zurnayla saldırı mı olur? İran, İsrail ve Amerika’ya bundan daha büyük bir iyilik yapamazdı! 16 Nisan 2024 | 821 Okunma ÖZEL’İN ERDOĞAN’I ARAMASI NE ANLAMA GELİYOR? YRP’NİN STRATEJİK HATASI 12 Nisan 2024 | 2.067 Okunma AK Parti giderse YRP, SP, DEVA, Gelecek mi iktidar olacak? 09 Nisan 2024 | 612 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar