Meclis tamam... 28 Mayıs'ta ne olacak? Sinan Oğan ne yapacak?

Erdoğan yine kazandı.Hem de Cumhuriyet tarihinin en zor seçimlerinden birini.Evet, Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tura kaldı. Ama parlamento seçimlerinde Cumhur İttifakı ipi göğüsledi. Erdoğan, birinci turda...

Erdoğan yine kazandı.

Hem de Cumhuriyet tarihinin en zor seçimlerinden birini.

Evet, Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tura kaldı. Ama parlamento seçimlerinde Cumhur İttifakı ipi göğüsledi. Erdoğan, birinci turda yüzde 49,5 oy alarak, ikinci turun tartışmasız favorisi haline geldi. The Economist bile kapağına sabitlediği, “Erdoğan kaybedecek” manşetini kaldırdı.

Artık Meclis'te kimse, Suriye, Irak, Libya tezkerelerine “Hayır” kararı çıkaramayacak. Cumhur İttifakı zaten bunun için kazandı.

Kılıçdaroğlu artık, “Yerel yönetimlerde özerklik şartı”nı getiremeyecek. Cumhur İttifakı zaten bunun için kazandı.

Türkiye’yi şimdi kayıtsız şartsız NATO’ya teslim edemeyecekler. İMF ile yeniden masaya oturamayacaklar. S-400’leri NATO’ya veremeyecekler. İHA’lara, SİHA’lara dokunamayacaklar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
CHP’liler kazanırsa enflasyon sıfıra mı düşecek? 26 Mart 2024 | 530 Okunma Kürdistan’ı kurmak isteyenler “beka” kelimesini duyunca çılgına dönüyor! 22 Mart 2024 | 529 Okunma CHP’deki Ali Cengiz oyunları turpun büyüğü heybede! 19 Mart 2024 | 2.115 Okunma Para kuleleri ile ilgili Kılıçdaroğlu’nun bildikleri ve yalancı anketler 15 Mart 2024 | 1.072 Okunma Özel, İmamoğlu, Yavaş neden bir araya gelmiyor? 12 Mart 2024 | 620 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar