DEM Parti’yi AK Parti’ye yamamaya çalışmak! İsrail’e silahlı müdahale gelir mi?

 Ak Parti ve MHP 2016’dan bu yana Türkiye’nin “beka” sorununu önceleyen bir anlayışla Cumhur İttifakı’nda çıkarsız bir işbirliği sergiliyor.Kimi çevreler sözüm ona “Ak Parti-DEM...

 

Ak Parti ve MHP 2016’dan bu yana Türkiye’nin “beka” sorununu önceleyen bir anlayışla Cumhur İttifakı’nda çıkarsız bir işbirliği sergiliyor.

Kimi çevreler sözüm ona “Ak Parti-DEM yakınlaşması” üzerine güzellemeler yaparak, 2019’daki algıyı bir kez daha ısıtıp servis etme peşinde.

DEM Parti’nin her yerde kendi adaylarıyla seçim kararı alması, CHP’nin tavrından kaynaklanıyormuş gibi de sunulmaya çalışılıyor.

Siyasilerin yalan iddialara tepkisizliği de algıya taban oluşturmada kullanılıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Devlet Bahçeli başta olmak üzere,  Cumhur İttifakı’nın DEM Parti, PKK ve PYD’ye bakışı bellidir: PKK/YPG eli kanlı terör örgütleridir ve DEM Parti de onların siyasi uzantısıdır. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Fahiş fiyatla milletin ekmeğini çalanlar kim? Cezasız mı kalacaklar? 26 Nisan 2024 | 1.513 Okunma Erdoğan ile Irak gezisinin şifreleri İsrail Ortadoğu’da dünya savaşı mı çıkaracak? 23 Nisan 2024 | 585 Okunma Erdoğan “bitti” demeden bitmez mi? Kaç yeni parti kuruluyor? Kaç parti kapanır? 19 Nisan 2024 | 1.785 Okunma Davul zurnayla saldırı mı olur? İran, İsrail ve Amerika’ya bundan daha büyük bir iyilik yapamazdı! 16 Nisan 2024 | 825 Okunma ÖZEL’İN ERDOĞAN’I ARAMASI NE ANLAMA GELİYOR? YRP’NİN STRATEJİK HATASI 12 Nisan 2024 | 2.070 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar