Aslı-Ataç Baykal kardeşler neden görüşmüyor ve bir fotoğrafın anatomisi

Tv100 Gazetesi Yazarı Latif Şimşek'in bugünkü (11.01.2022)'' Aslı-Ataç Baykal kardeşler neden görüşmüyor ve bir fotoğrafın anatomisi'' başlıklı yazısı.

Kılıçdaroğlu’nun ziyareti ve Baykal-Kılıçdaroğlu-Levent Gök fotoğrafının basına yansımasının ertesi günü, Baykal’a yakın isimlerden biri Deniz Bey’i aradı.

Fotoğraf karesindeki memnuniyetsiz ve asık yüz ifadesinin, bu fotoğrafın çekilmesini istemediği şeklinde yorumlandığını aktardı.

 Baykal susarak hiçbir yorum yapmadı.

Görüştüğüm eski CHP’li, “Genel başkan susarak memnuniyetsizliğini zımnen onayladı” dedi.

Beni izleyenler ve okuyanlar bilir. Aile içi tartışmalara, konulara pek girmem. Ama kamuoyuna yansıyan önemli tartışmaların bir ucu da buna dayanıyorsa, kamuoyunu adabı dairesinde bilgilendirmenin de görev olduğunu düşünürüm.

Geçmişte Dinamit programında, Kılıçdaroğlu’nun kardeşi, rahmetli Celal Kılıçdaroğlu’nu bir kez yayına almıştım. Sonradan öz kardeşi ile ilgili söyledikleri canımı acıttı. Ardından birçok kez yayına çıkmak için beni aramasına, aracılar koymasına rağmen Celal Kılıçdaroğlu’nu yayına almadım. İddialarının ne kadar doğru olduğunu bilemem, doğru bile olsa, bir insanın öz kardeşi ile ilgili mahrem konuları anlatmasını sindiremedim.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
CHP’deki Ali Cengiz oyunları turpun büyüğü heybede! 19 Mart 2024 | 22 Okunma Para kuleleri ile ilgili Kılıçdaroğlu’nun bildikleri ve yalancı anketler 15 Mart 2024 | 1.063 Okunma Özel, İmamoğlu, Yavaş neden bir araya gelmiyor? 12 Mart 2024 | 617 Okunma Emekliler kime oy verecek? 08 Mart 2024 | 1.180 Okunma 250 bin Dolar’ı inek mi içti, inek dağa mı kaçtı? 05 Mart 2024 | 976 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar