Sarsıldık

Önce Akhisar merkezli bir sarsıntı yaşadık; şükür orada bir can kaybı olmadı derken, iki gün sonra Elazığ depremiyle sarsıldık. Enkaz altından sağ, salim kurtulanlar milletçe hepimizi sevindirdi; vefat haberleriyle hüzne boğulduk.

Malatya için de aynı durum söz konusu oldu. 

Vefat edenlerin cümlesine Allah’tan rahmet, hasta ve yaralılara acil şifalar, başta yöre halkına sonra da bu musibet karşısında aynı duyarlılığı paylaşmada tek vücut olmuş tüm milletimize sabr-ı cemiller diliyorum. 

Deprem sonrası insanüstü bir gayretle kurtarma çalışmaları yapanların her birine ayrı ayrı teşekkür ediyor, her birinin, bir insanın hayatını kurtaran bütün insanlığın hayatını kurtarmış gibidir ayetinin ecriyle mükafatlandırılmalarını Cenab-ı Erhamürrahiminden niyaz ediyorum. 

Devlet hassasiyetini aynı zamanda şefkatin en içten olanıyla mezcedip depremzedelerin imdadına koşan, başta Cumhurbaşkanımız ve bakanlarımız olmak üzere bütün devlet erkânımıza, bu aziz milletin naçiz bir ferdi unvanıyla can-ı yürekten şükranlarımı arz ediyorum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kıssadan hisse: Ağır emanet 13 Nisan 2024 | 396 Okunma Neşter... 06 Nisan 2024 | 585 Okunma Haydi canlar sandık başına 30 Mart 2024 | 183 Okunma Takva 23 Mart 2024 | 129 Okunma Hızır Peygamberin ilk dersi 16 Mart 2024 | 492 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar