Oyum Reis’e ama...

Muhalefet cephesini idare ettiğinde şüphe bulunmayan üst akıl, önümüzdeki seçimlerde Cumhur İttifakını zaafa uğratmak adına her türlü melanetin serbest oyunlarını oynamayı...

Muhalefet cephesini idare ettiğinde şüphe bulunmayan üst akıl, önümüzdeki seçimlerde Cumhur İttifakını zaafa uğratmak adına her türlü melanetin serbest oyunlarını oynamayı sürdürüyor. 

Çokları konuyu işledi fakat bir hatırlatma da ben yapayım diye, bu oyunlardan en sinsi, en tehlikeli olanını bugünkü yazıya konu edinme düşüncesindeyim. Oyun, Recep Tayyip Erdoğan üzerinden Ak Partiyi vurma oyunudur.  

Recep Tayyip Erdoğan’ı yine Recep Tayyip Erdoğan’a rakip göstermek kadar mantıktan yoksun bir laf kalabalığı tedavüle sokulmuş bulunuyor. Diyorlar ki, oyum Reise; fakat Ak Partiye bu seçimde oy vermeyeceğim. Halbuki Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti demektir; Ak Parti de Recep Tayyip Erdoğan’la ayniyet ölçüsünde özdeşleşmiş partinin adıdır. Bu bir.

İkincisi, Recep Tayyip Erdoğan Cumhur İttifakının müşterek adayıdır. Cumhur İttifakının kahir ekseriyeti ise Ak Partiden oluşmaktadır. Adaya evet, fakat o adayı gösteren partisine hayır demenin bu bağlamda da bir mantığı yoktur.   

Üçüncüsü, madem Recep Tayyip Erdoğan’a güvendiğiniz için ona evet diyorsunuz. Sizin güvendiğiniz adayın güvenip aday göstermelerini kabul ettiği partiye niçin güvenmiyor, oy vermeyeceğinizi söylüyorsunuz?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Takva 23 Mart 2024 | 126 Okunma Hızır Peygamberin ilk dersi 16 Mart 2024 | 481 Okunma Hatıra defterimden (2) 09 Mart 2024 | 529 Okunma Hatıra defterimden (1) 02 Mart 2024 | 406 Okunma FETÖ elebaşının ölü kedi stratejisi 24 Şubat 2024 | 984 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar