O koca bir sıfırdır

 Dünyanın en sapık ve sapkın örgütlerinden biri olduğu gün güne daha belirginleşen FETÖ’nün kişileri nasıl köleleştirdiğini yeniden yeniye gündeme getirip bilimsel analizlere tabi tutmak gerekiyor....

 

Dünyanın en sapık ve sapkın örgütlerinden biri olduğu gün güne daha belirginleşen FETÖ’nün kişileri nasıl köleleştirdiğini yeniden yeniye gündeme getirip bilimsel analizlere tabi tutmak gerekiyor. Böylece örgüt bünyesindeki aklı başında bazı kılıç artıklarını kurtarmak, bu arada hâlâ onlara sempati besleyen hariçtekilerin onların tuzaklarına düşmelerini engellemek mümkün olabilir, diye düşünüyorum. 

FETÖ’de lidere mutlak itaat esastır. Lider, göklerle irtibatlı olduğundan fikir, düşünce ve tekliflerinde yanılmaz, yanlış yapmaz. FETÖ elebaşı, peygamberi de aşarak doğrudan Allah’tan talimat alır ve kölelerine tebliğ eder. Ona göre, Allah kainatı Hz. Muhammed Aleyhisselamın hatırına yaratmış olsa da kendisi hürmetine devam ettirmektedir. 

Ayrıca, onun yeryüzünü kurtarmak görevini tasdik etmek ve kutsamak adına binlerce rüya, temessül ve yakaza olayı vardır ki, bu kadar güçlü bir tevatürü inkara yeltenmek küfre yakın bir günah ve vabaldir ki, sahibini dünyada ilahi kahra düçar, ahirette ise doğrudan cehenneme sürükler. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kıssadan hisse: Ağır emanet 13 Nisan 2024 | 396 Okunma Neşter... 06 Nisan 2024 | 585 Okunma Haydi canlar sandık başına 30 Mart 2024 | 183 Okunma Takva 23 Mart 2024 | 129 Okunma Hızır Peygamberin ilk dersi 16 Mart 2024 | 492 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar