Mehmetçik destan yazarken FETÖ neyi havlıyor

İster diplomasi, ister bilek gücü; Türkiye, dünyayı beş görenleri dize getirdi. Bu beşten her biri PKK-PYD terör örgütüne bir şekilde destek olmuş, bir şekilde vekalet vermiş ülkelerdir. Hayır...

İster diplomasi, ister bilek gücü; Türkiye, dünyayı beş görenleri dize getirdi. Bu beşten her biri PKK-PYD terör örgütüne bir şekilde destek olmuş, bir şekilde vekalet vermiş ülkelerdir. Hayır, tükürdüklerini yalamadılar, pisliklerini kendi üzerlerine boca ettiler. 

Üç asırlık şoktan sonra bizlere büyük fethin ilk fecr-i sadık ışıltılarını Afrin’de gösteren Rabbimize sonsuz hamd ü senalar olsun. Bu harekatı değil fiilen gerçekleştirmek, hayale misafir etmek bile kısa bir dönem önce büyük bir cüret kabul edilirdi. Halbuki şimdi hiç kimseden icazet almadan böylesi başarılı bir operasyona imza atıyoruz; hem de dünyayı beş sayanları hiç sayarak böylesi bir tarihi hamleyi gerçekleştiriyoruz. 

Bizim örfümüzde, topluluğa ait başarıyı bir kişiye vermek yoktur; fakat Recep Tayyip Erdoğan’ın ve diğer devlet kadrolarının bu harekattaki başarısını tarihe not düşmek de kadirşinaslık adına bir görev, bir sorumluluktur.

 Hele Mehmetçiği, hele hayatı istihkar ile düşmanla göğüs göğüse çarpışmayı göze alan aslanlarımızı destanlaştırmak elbette bizim için sadece bir vazife değil aynı zamanda namus borcudur. Aman Allah’ım, vatan ülküsünü Kızılelma hedefiyle vecizeye döken o Mehmetçik ne kadar gözü pek yiğittir. Ailesine gönderdiği mesajda “beklemesinler” deyişi vicdanımıza ürperti ile dökülen ne beliğ beyan çağlayanıdır. Hele nereye gidiyorsunuz diye soran spikere; “Düğüne” diye cevap veren Mehmetçikler.. Onları ve emsali kahramanlarımızı asla unutmayacağız; o ve emsali kahramanları asla unutmamalıyız.   

Bir de FETÖ itlerinin havlayışlarını, kuduz köpekler gibi sağa sola salya atışlarını da unutmayacağız, unutmamalıyız elbette. Karakterlerinde insanlığa ait hiçbir iz taşımaz hale gelmiş, alçaklıkta, hainlikte bir benzerlerini göstermek ihtimali kalmamış bu mahlukların neyi havladıklarının bizim nezdimizde zerre kadar kıymeti harbiyesi yoktur; fakat çok yakın bir zamanda başlarını ezecek demir yumruklar altında ciyaklarken, başkalarını kendilerine acındırmak adına söyleyecekleri her türlü mazeret referanslı yalanlarını külliyen ret adına şimdilerde milli mutabakat karşıtı aldıkları tavrı ve söyledikleri densiz sözleri o gün hatırlatmak için bugün buraya kayıt düşmemizde yarar vardır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İran meselesi 20 Nisan 2024 | 492 Okunma Kıssadan hisse: Ağır emanet 13 Nisan 2024 | 404 Okunma Neşter... 06 Nisan 2024 | 588 Okunma Haydi canlar sandık başına 30 Mart 2024 | 183 Okunma Takva 23 Mart 2024 | 131 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar