Küreselcilerin bu oyunu nasıl bozulur? 

Küreselci blokun en büyük gaye ve hedefi, insanları her türlü kutsal aidiyetlerden kopararak onları kolay güdülebilir sürüler haline getirmektir. Dini aidiyetler, milli- manevi ve kültürel aidiyetler bir bir imha edilmeli ki...

Küreselci blokun en büyük gaye ve hedefi, insanları her türlü kutsal aidiyetlerden kopararak onları kolay güdülebilir sürüler haline getirmektir. 

Dini aidiyetler, milli- manevi ve kültürel aidiyetler bir bir imha edilmeli ki, lanetlik hedeflerine ulaşabilsinler. Geçici dönemler ihdas ederek, mevcut kutsal aidiyetlerin bozulmuş, otantik yapısıyla hiç alakası kalmamış olanlarıyla insanları oyalamak istemeleri de yine aynı oyunun bir parçasıdır. 

Dış mihraklarla irtibatlı, dinde reform üst başlığını taşıyan bütün çalışmalara bu perspektiften bakılmalı ve öyle değerlendirilmelidir. Kadıyanilik böyle bir oyun, FETÖ böyle bir oyunundur. 

İçi boşaltılmış, ferdi, ailevi ve içtimai hayatın bütününden tecrit edilmiş, ne olduğu ve sınırları belirsiz bir adresle vicdana hapsedilmiş din anlayışını öne çıkararak insanların dine olan fıtri ihtiyaçlarını böylesi yapay bir din ile tatmin etme çalışmaları da yine söz konusu gaye ve hedefin bir parçasıdır.  

Yüce ve yüksek gayeler uğruna...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Takva 23 Mart 2024 | 126 Okunma Hızır Peygamberin ilk dersi 16 Mart 2024 | 481 Okunma Hatıra defterimden (2) 09 Mart 2024 | 528 Okunma Hatıra defterimden (1) 02 Mart 2024 | 406 Okunma FETÖ elebaşının ölü kedi stratejisi 24 Şubat 2024 | 984 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar