Dizi-Mısıroğlu-Soçi

ABD’de bir dizi filmde bahsi geçince kim bilir FETÖ elebaşısı nasıl da sevinmiş nasıl da dört köşe olmuştur. Meczupları diziyi birlikte seyrettikten sonra mutlaka ağızlarının suyu aka aka onun...

ABD’de bir dizi filmde bahsi geçince kim bilir FETÖ elebaşısı nasıl da sevinmiş nasıl da dört köşe olmuştur. Meczupları diziyi birlikte seyrettikten sonra mutlaka ağızlarının suyu aka aka onun yüzüne bakmış, bu dizinin hikmet ve kerametinden sualler sormuşlardır.

O da bir süre sessizliğe bürünüp merakları kabartmış ve ardından da bunun nasıl bir ihsanı ilahi olduğunu açıklamış ve sonunda da bu dizide kendisini tebrie eden zata mutlaka Firdevs cennetinin en üst makamlarından bazı vaatlerde bulunmuştur. Elbette kendi şefaat garantisini de ekleyerek..

Ama yine de kendi görüntüleriyle bizzat diziye giremediğinden içinde hafif de olsa bir burukluk, bir kırgınlık vardır. Hatta senariste belki de böylesi bir görüntü için kim bilir kaç milyon dolar teklif edilmiştir. Fakat anlaşılan o ki, teklifleri biraz uçuk bulunmuş ve kabul görmemiştir.

Bütün bu eksik yanlarıyla beraber, diyerek başlamıştır mutlaka değerlendirme faslına FETÖ elebaşısı. Meczupları da o konuştukça coşmuş, ağlamış, hazırlıksız geldikleri için de burun akıntılarını kollarına ya da cübbelerinin eteklerine silmişlerdir.

Sohbet sonrası hepsi cennete girmiş gibi bir asudelikle hayallere dalmış, dizide söylenen vaatlerin heyecanıyla hocalarını hayallerinde Beyaz Saray’da, Amerikan başkanıyla yan yana otururken görüntülemişlerdir. Tabii ki bu hayal gücü en zayıflar için ya da hayali en mütevazide seyredenler için böyledir. Diğerlerinin görüntüsünde kim bilir neler vardır. Amerikan başkanının Gülen’in elini öperken görenler, hatta bu mazhariyete ermek için yalvar yakar olduğunu görenler..

Hazır atmosfer hazırken, hemen o anda keşifler, müşahedeler de sökün edip sohbet sonrasını taçlandırmış olabilir. Birkaç kişi de anlatacakları yalan rüyaların senaryolarını çoktan yazmış, hazırlamıştır.. Sahte Mesih’e, ondan da sahte havariler gerek.. Yolunuz açık olsun cehenneme doğru ey hainler topluluğu, yolunuz girdaba dönsün oynamak istediğiniz her oyunda, kurmak istediğiniz her tuzakta..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kıssadan hisse: Ağır emanet 13 Nisan 2024 | 396 Okunma Neşter... 06 Nisan 2024 | 585 Okunma Haydi canlar sandık başına 30 Mart 2024 | 183 Okunma Takva 23 Mart 2024 | 129 Okunma Hızır Peygamberin ilk dersi 16 Mart 2024 | 492 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar