Cumhur İttifakı hedef büyütmelidir 

Yeni Akit Gazetesi Yazarı Latif Erdoğan'ın bugünkü (21.05.2022)''Cumhur İttifakı hedef büyütmelidir '' başlıklı yazısı.

Ak Parti, işin başından beri hedef büyütme stratejisini en iyi ve en yerinde kullanan bir anlayışa sahip. Gerçek kitle partisinin de zaten böyle olması gerekir. 

MHP ile fıtri bir seyir içinde oluşan Cumhur İttifakı da aynı anlayışı aynı oranda paylaşır durumda. İki günü müsavi olan zarardadır,  öğretisinin siyasi yapılanmada ete kemiğe büründüğü bir anlayıştan bahsediyoruz. 

Muhalefettekilerin hayallerine bile misafir olmayan projeler bir bir hayata geçiriliyor; gerçekliliğini herkesin gördüğü vakalar konumuna yükseltiliyor. İç ve dış muhalefetin bunca tazyikine, bunca tahrip girişimine rağmen Cenab-ı Hakk’ın lütuf ve ihsanıyla icraatta ciddi bir tökezleme, zamanlamada bir aksama ve geri kalma da söz konusu olmuyor.   

Cumhur İttifakı, hem iç bünyeyi birlik ve beraberlik ahenginden koparmayacak hem de her hamlede muhalefeti küçültecek olan bu anlayış ve icraattan asla vaz geçmemeli, hedef büyütmeyi daim sürdürmelidir. 

Bu sürece dahil edilmesi gereken hedeflerden biri de ülkeyi...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İran meselesi 20 Nisan 2024 | 492 Okunma Kıssadan hisse: Ağır emanet 13 Nisan 2024 | 403 Okunma Neşter... 06 Nisan 2024 | 588 Okunma Haydi canlar sandık başına 30 Mart 2024 | 183 Okunma Takva 23 Mart 2024 | 131 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar