FETÖ-Meral-Muharrem

FETÖ için 24 Haziran seçimleri varlık-yokluk mücadelesi ölçeğinde mühimdir, önemlidir. Çünkü bu tarihten sonra, Gülen’in geleceğe yönelik ümit vadeden bütün söylemleri kullanım...

FETÖ için 24 Haziran seçimleri varlık-yokluk mücadelesi ölçeğinde mühimdir, önemlidir. Çünkü bu tarihten sonra, Gülen’in geleceğe yönelik ümit vadeden bütün söylemleri kullanım süresi bitmiş aparat gibi çöpe atılacak; ve zaten sadece vehme, hayale dayalı söylemlerin, değil ona sempati duyanlar yanında en meczup bağlıları yanında bile bir anlamı, bir önemi kalmayacaktır.

Gülen, bu seçimde de umduğu neticeyi bulamazsa -ki bulamayacaktır- örgüt nezdinde de bütün güvenilirliğini kaybedecek, üzerinde istiskalin serbest oyunlarının oynandığı bir deneğe dönecektir. Bu akıbet, onun adına ölümü bin kere aratacak bir sonuçtur. O da, zehirden daha muğber bu acı finali yaşamamak uğruna elinden geleni ardına koymayacak; hainliğin her çeşidini, ihanetin her türlüsünü devreye sokmaya çalışacaktır. 

Seçimin erkene alınması FETÖ’nün bütün planlarını bozdu, elinde patlattı. Yeni oyunlar kurmaya da vakitleri yok. Yapacakları şeyler, beylik Bizans oyunlarından ibaret. Şimdi o tür oyunlara çocuklar bile gülüp geçiyor.

Yine de teyakkuz şart. FETÖ her ne kadar muhalif kanadın ittifakını desteklese de bu onların öncelikli heveslerinin AK Partiye, MHP’ye sızmak olduğu gerçeğini değiştirmez. 

Her seçim öncesinde uyarmaya çalıştım, yetkilileri şimdi de uyarmak durumundayım: Kesinlikle yüzde yüz emin olunmayan kişilerin Cumhur İttifakını oluşturan partilerden aday gösterilmemesine azami ölçüde dikkat edilmeli; adayları süzerken çok yönlü soruşturma ile filtreler sıkı tutulmalıdır. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Takva 23 Mart 2024 | 126 Okunma Hızır Peygamberin ilk dersi 16 Mart 2024 | 482 Okunma Hatıra defterimden (2) 09 Mart 2024 | 529 Okunma Hatıra defterimden (1) 02 Mart 2024 | 406 Okunma FETÖ elebaşının ölü kedi stratejisi 24 Şubat 2024 | 985 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar