“Vatan, millet, Montrö” edebiyatı da yalan çıktı

Kolları sıvayıp hükümeti hedefe koyacak bir bildiri hazırlıyorlar. 'Vatan, millet, Montrö' diye başlayan bildiriye 104 emekli amiral imza atıyor.Bildiride seçilmiş hükümete tehdit var. TSK'ya itaatsizlik...

Kolları sıvayıp hükümeti hedefe koyacak bir bildiri hazırlıyorlar. 'Vatan, millet, Montrö' diye başlayan bildiriye 104 emekli amiral imza atıyor.

Bildiride seçilmiş hükümete tehdit var. TSK'ya itaatsizlik çağrısı var. Toplumsal yarılmayı körükleyecek kışkırtma var. Bu yüzden de kamuoyu söz konusu bildiriyi haklı olarak 'muhtıra' olarak nitelendirdi.

Bu emekli amiraller milleti, milletin temsilcilerini, TSK komuta yapısını hem uyarmış hem de 'aksi takdirde' diyerek tehdit etmişlerdir!

Maalesef CHP, ilk günden itibaren bu muhtıracı amirallerin tarafına geçmiştir. 'Montrö'yü diline dolayan Kemal Kılıçdaroğlu ve 'Kanal İstanbul' karşıtı kampanya başlatan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, amiraller muhtırasının sözcülüğüne soyunmuşlardır.

CHP'ye yakın medya ise olayı en baştan beri 'Montrö bildirisi' şeklinde sunarak kamuoyunu yanıltmaya çalıştı.

Oysa muhtıracı amirallerle ilgili yürütülen soruşturmada işin renginin başka olduğu ortaya

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 210 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 942 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.353 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 139 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 417 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar