Türkiye'nin iletişimi Pensilvanya'dan değil, artık Ankara'dan yönetiliyor

FETÖ’nün medyada boşalan koltuğunu ODA TV, Tele1, Halk TV, Cumhuriyet, Birgün, Sözcü, CHP’den kimi popüler isimler ile internetin “liberal” görünen bazı fenomen yüzleri gecikmeden doldurdu. Bu mecralar...

FETÖ’nün medyada boşalan koltuğunu ODA TV, Tele1, Halk TV, Cumhuriyet, Birgün, Sözcü, CHP’den kimi popüler isimler ile internetin “liberal” görünen bazı fenomen yüzleri gecikmeden doldurdu.

Bu mecralar aslında hiçbir zaman FETÖ’den bağımsız olmadı. Değişik yüzlere, kimliklere sahip olsalar da FETÖ’yle hep dirsek teması içinde oldular. Bazıları da zaten FETÖ’nün, değişik kimliklerle medyaya konumlandırdığı tanıdık simalardı. FETÖ tasfiye olunca, hızla, yeni maskelerini takarak onun yerini aldılar.

FETÖ’yü aratmayacak taktik ve söylemlerle, kurumları ve kişileri yıpratmaya çalışıyorlar. Bunu da sistematik kara propagandayla gerçekleştiriyorlar. Her gün başka bir uydurma, çarpıtma haberle gündem oluşturmak istiyorlar.

Bir gün Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesini, bir gün Maliye ve Hazine Bakanı Berat Albayrak ve eşini, başka bir gün de İletişim Başkanı Fahrettin Altun ile ailesini hedef yaptıklarını görüyoruz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 211 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 944 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.354 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 140 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 418 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar