Siyaset alay etti, medya üzüldü

Trump taraftarlarının Amerikan sisteminin en önemli siyasi sembollerinden biri olan Kongre binasını basması dünyada büyük yankı uyandırdı. Her ne kadar “demokrasi” adına allanıp pullansa da o bina küreselcilerin...

Trump taraftarlarının Amerikan sisteminin en önemli siyasi sembollerinden biri olan Kongre binasını basması dünyada büyük yankı uyandırdı. Her ne kadar “demokrasi” adına allanıp pullansa da o bina küreselcilerin zorba düzenini temsil ediyor.

Trump’ı devirmek için küreselcilerin mobilize ederek sokağa çıkardığı eylemcileri alkışlayanların bu olaylar karşısında “demokrasi”, “meşruiyet” laflarını ağızlarından düşürmemesi ise oldukça ilginçti.

Özellikle de büyük medya kuruluşlarının izleyicilerine olup biteni “utanç görüntüleri” biçiminde aktarması da son derece komikti. Kim adına utandı bizim medya kuruluşları, hangi düzen adına, bilemiyorum. Ama yayınlarıyla, kıyaslama ve karşılaştırmalarıyla medya küreselcilerin uzantısı olduğunu bir kez daha kanıtladı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 211 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 944 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.354 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 140 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 418 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar