Sağlam yalancı 

CHP adayı bu kadar çok yalanı neden söylüyor? “Ajans” mı zorluyor, seçmen mi istiyor, yoksa fıtrattan mı kaynaklı?   Öyle büyük yalanlardan bahsetmiyorum; “şu projem var, bunu...

CHP adayı bu kadar çok yalanı neden söylüyor? “Ajans” mı zorluyor, seçmen mi istiyor, yoksa fıtrattan mı kaynaklı?  

Öyle büyük yalanlardan bahsetmiyorum; “şu projem var, bunu gerçekleştireceğim, İstanbul’u sizle, hep birlikte yöneteceğim ” falan değil. Bunlara yetişmek zaten imkansız. Mazbata aldıktan sonraki ilk icraatının belediyenin veri tabanını kopyalatmak olduğunu biliyoruz.  

CHP adayının fındık fıstık yer gibi her gün onlarcasını sarf ettiği küçük yalanlarına yetişsek şimdilik kafi.   

Yeni makamına astığı Atatürk portresini AK Parti’nin indirdiğini söyledi mesela. “Ah Atam, vah Atam” diye üzerinde iyice tepindikten bir gün sonra söz konusu Atatürk portresinin CHP adayının adamları tarafından alınıp götürüldüğü ortaya çıktı.  

Katıldığı programı çeken kameramanların işten atıldığını söylemesi ise intikam için her türlü iftiraya başvuracağını da gösterdi.  

Arama motorlarına adını arattığında AK Parti reklamları çıktığını söy

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 210 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 942 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.353 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 139 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 417 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar