PKK'nın ta kendisi

CHP, İYİ Parti başta olmak üzere HDP’yle ittifak kuran muhalefet partileri, bu tutarsızlığı daha ne kadar sürdürecek? HDP’yle iş tutup terör örgütü PKK’yla mesafeli olmak mümkün mü?

HDP’yle siyasi işbirliği ve seçim ittifakı yapıp terör örgütü PKK’ya uzak olduğunu, durduğunu iddia etmek seçmenleri aldatmaya yönelik basit bir propagandadır.

Keza, sözde bile terör örgütüne mesafe koymayan HDP’ye “şu kadar oy almış, bu kadar seçmene sahip bir siyasi parti” muamelesi yapmak da aynı aldatıcı yaklaşımın bir ürünüdür.

İstanbul Esenyurt HDP ilçe binasındaki görüntüler HDP’nin bir kez daha sözde bir siyasi parti, özde ise terör örgütü PKK’nın yan kuruluşu olduğunu gözler önüne serdi.

Siyasetin içinde olan parti yöneticilerinin HDP’nin terör örgütünün şehir uzantısı, siyasi ayağı olduğunu bilmemesi mümkün mü?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 211 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 944 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.354 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 140 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 418 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar