Pensilvanya'ya teslim olanlar mı bağımsız?

Ülke tarihinin en büyük doğalgaz rezervi keşfedildiğinde milletin sevincine ortak olamayan, iyi bir laf etmemek için günlerce evinde saklanan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu nihayet ortaya çıktı ve...

Ülke tarihinin en büyük doğalgaz rezervi keşfedildiğinde milletin sevincine ortak olamayan, iyi bir laf etmemek için günlerce evinde saklanan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu nihayet ortaya çıktı ve “bağımsızlık” temalı bir konuşma yaptı.

“Ekonominin Londra’daki bir avuç tefeciye teslim edildiğini” savunan Kemal Kılıçdaroğlu, 30 Ağustos vesilesiyle de Ekrem İmamoğlu’nun bastırdığı Nutuk’un bütün bakanlara gönderilmesini istedi.

Oysa ülke ekonomisini IMF’ye teslim eden, siyasi bağımsızlığı ortadan kaldıran bizzat CHP’li hükümetlerdi. Zira o günlerde IMF’nin memurluğunu yapan isimler bugün CHP sözcülüğü görevinde.

Türkiye’ye parayı verenler, siyasi kararları da almaya başlamıştı. Ne çabuk unutuyoruz; ülkeyi IMF’den Erdoğan kurtarmadı mı? IMF’yi Türkiye’den borç ister hale getirerek ülkeyi kalkındıran, güçlendiren, bağımsızlaştıran kim?

Son 10 yıldır ekonomid

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 211 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 944 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.354 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 140 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 418 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar