Oysa gündüz gözüyle AK Parti'yi bölüyorlar 

Kemal Bey, CHP’li tanınmış bir ismin Külliye’ye çıktığı ve Erdoğan ile görüştüğüne dair düzmece haberin üzerinde günlerce tepinmişti. Vatana ihanet söz konusuydu sanki.

Muharrem İnce’yi günlerce linç ettiler, en son susması için işi tehdide kadar vardırdılar. Düşünün bunu yalan-düzmece bir haber üzerine yaptılar. Ya gerçek olsaydı haber, İnce’nin başına neler geleceğini varın hesap edin artık!  

Kamuoyu da CHP medyası tarafından şartlandırıldığı için ciddi ciddi günlerce bu konuyu çekiştirip durdu. Ama nedense CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun, AK Parti’nin eski genel başkanı ve başbakanı Ahmet Davutoğlu’yla el ense yapacak kadar laubali halleri gündem olmadı.  

Düşünsenize Deniz Baykal’ın, Faik Öztırak’ın veya Tuncay Özkan’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’la güle oynaya konuşup şakalaştığını? 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 211 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 944 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.354 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 140 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 418 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar