Organize söylendiğinde de bir yalan doğru etmez

CHP’li vekiller hep bir ağızdan, asılsız, temelsiz suçlamalarla ve neredeyse aynı sözcüklerle İletişim Başkanı Fahrettin Altun’u hedef alarak akılları sıra “psikolojik harp” uyguluyorlar. Fakat...

CHP’li vekiller hep bir ağızdan, asılsız, temelsiz suçlamalarla ve neredeyse aynı sözcüklerle İletişim Başkanı Fahrettin Altun’u hedef alarak akılları sıra “psikolojik harp” uyguluyorlar. Fakat organize bir şekilde yapıldığında da bir yalan doğru etmez.

FETÖ de Cumhurbaşkanı Erdoğan ve birçok bakanı zamanında (17-25 Aralık yargı darbesi sırasında) “yolsuzluk”, “rüşvet” gibi ses getiren, susturucu takılmış suçlamalarla hedef tahtasına oturtup devirmeye çalışmıştı.

FETÖ’nün CIA’deki eğitmenlerinden öğrendiği, Türkiye’de siyasilere karşı yaygın olarak kullandığı bu psikolojik harp yöntemini CHP’liler de maalesef o günden beri kullanıyorlar. Ne de olsa kolay ve hazır bir yöntem! İlgi çekiyor ve cazip bir gündem konusu. Dokunulmazlık zırhının arkasına saklanarak, hesapsız kitapsız bir biçimde karşılarında engel gördükleri siyasileri bu yöntemle vuruyorlar.

Dertlerinin millet

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 211 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 944 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.354 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 140 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 418 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar