Niçin bir araya geldiler?

CHP, İP, Saadet ve HDP ittifakının gerçek amacı, hedefi nedir? Daha iyi bir Türkiye için mi mücadele veriyorlar? CHP, İP, Saadet ve HDP, içeride ve dışarıda güçlü bir Türkiye için mi bir araya...

CHP, İP, Saadet ve HDP ittifakının gerçek amacı, hedefi nedir? Daha iyi bir Türkiye için mi mücadele veriyorlar? CHP, İP, Saadet ve HDP, içeride ve dışarıda güçlü bir Türkiye için mi bir araya geldi? AK Parti iktidarına, “Cumhur ittifakı”na nasıl bir alternatif sunuyorlar? Tayyip Erdoğan’ı devirip Türkiye’yi daha “iyi”, “güzel” günlere mi taşımak istiyorlar? 

Bu sorulara tereddütsüz bir şekilde olumlu yanıt verecek birileri var mı? 

Biraz zor, değil mi? 

Eğer derdimiz samimi bir şekilde bu soruları doğru bir biçimde yanıtlamaksa, adına “Millet ittifakı” denen bu cephenin hiç de hayırlı bir işbirliğine girişmediğini ilk elden söyleyebiliriz. Hele hele FETÖ ve PKK’nın da geri planda bu ittifakın destekçisi olduğu gerçeğini gözönüne getirecek olursak, burada Türkiye için “hayırlı” bir ortaklıktan bahsetmenin imkanı yoktur. 

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin de tespit ettiği gibi ortada bir “millet ittifakı” değil, tam aksine “zillet ittifakı” vardır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 211 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 944 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.354 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 140 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 418 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar