Muhalefeti Abdullah Gül mü çekip çeviriyor?

Muhalefet aktörlerinin bu aralar gizli gizli eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü ziyaret etmeleri dikkat çekiyor. Gerçi bu ilişkiler yeni değil; 'siyaset planım yok' diyerek kenara çekildiği izlenimi veren Gül...

Muhalefet aktörlerinin bu aralar gizli gizli eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü ziyaret etmeleri dikkat çekiyor. Gerçi bu ilişkiler yeni değil; 'siyaset planım yok' diyerek kenara çekildiği izlenimi veren Gül, hatırlarsınız cumhurbaşkanlığı seçimleri sırasında neredeyse muhalefetin ortak adayı olarak Erdoğan'ın karşısına çıkıyordu.

Sonra yerel seçimler yaklaşırken yine kendisini gösterdi. Kemal Kılıçdaroğlu ile bir teknede gizli görüşme gerçekleştirirken görüldü. İstanbul seçimlerini birlikte planladıkları değerlendirildi.

O zamandan beri ortalıklarda pek görülmese de Abdullah Gül bir kenara çekilmiş değil. Siyasetin derin sularında yine muhalefeti çekip çevirmekle meşgul.

Yakın zaman önce cumhurbaşkanlığı adaylığı için destek arayan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Gül'ün bir araya geldiği haberleri basına yansıdı. Görüşmeyle ilgili hiçbir açıklama yapılmadı.

Ekrem İmamoğlu'nun derdi belli; 2023'te aday olmak istiyor. Bunun Abdullah Gül ile a

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 211 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 944 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.354 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 140 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 418 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar