Muhalefet, karanlık senaryolara figüran yazılıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamalar tarihi nitelikteydi. Türkiye’nin son 200 yılda girdiği yolu, Batılılaşma serüvenini; ABD ve Avrupa’yla, genel ...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamalar tarihi nitelikteydi. Türkiye’nin son 200 yılda girdiği yolu, Batılılaşma serüvenini; ABD ve Avrupa’yla, genel olarak Batı sistemiyle ilişkileri; kısaca “yeni Türkiye”yi özetlediği konuşmasında Erdoğan, muhalefetin durumunu da tüm çıplaklığıyla milletin gözleri önüne serdi.

18 yıllık AK Parti iktidarını Erdoğan’ın şu kısa cümlesi aslında özetliyor: “Siyasette, ekonomide, askeri alanda kendi kararlarını kendi alan, kendi hedeflerini kendi belirleyen, kendi projelerini kendi uygulayan bir Türkiye inşa ettik.”

Bu gelişmeleri kaydetmenin kolay olmadığını herkes biliyor. AK Parti ve Erdoğan’ın bugüne kadar nasıl bedeller ödediğini ve hâlâ da bedel ödetilmek istendiğini birlikte izliyoruz.

Gezi’de “diktatör” ilan edilerek devrilmek istendi. 17-25 Aralık’ta “yolsuzluk susturucusu” takılm

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 211 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 944 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.354 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 140 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 418 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar