Muhalefet gündem saptırma derdinde

Ülkenin gündemi Ermenistan’ın Karabağ’daki provokasyon ve saldırıları. Azerbaycan ordusu Ermenistan’a karşılık veriyor. Türkiye, yekvücut halinde Azerbaycan’ın yanında. Meclis’teki bütün...

Ülkenin gündemi Ermenistan’ın Karabağ’daki provokasyon ve saldırıları. Azerbaycan ordusu Ermenistan’a karşılık veriyor. Türkiye, yekvücut halinde Azerbaycan’ın yanında. Meclis’teki bütün partiler ortak bir bildiri yayınlayarak Azerbaycan’a desteğini açıklıyor.

Peki bu bildirinin sabahında ne oluyor dersiniz?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Grup Başkanvekili başta olmak üzere muhalefet partileri, anlaşmışçasına “ekonomi” üzerinden hükümete saldırarak gündemi değiştirmeye çalışıyorlar.

Türkiye’nin ortak bir milli gündem etrafında birleşmesini anlaşılan sakıncalı buluyorlar. “Ortak bildiri”ye atılan imzaların da aslında görüntüyü kurtarmaya dönük ve samimiyetten uzak bir hareket olduğu böylece açığa çıkıyor.

Türkiye’nin Azerbaycan’a olan kararlı desteği sadece Ermenistan ve arkasındaki uluslararası güçleri değil, içerideki muhalefeti de rahatsız etmiş durumda.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 210 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 942 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.353 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 139 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 417 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar