Millet için değil, FETÖ için ağlıyorsunuz

Bir an Dr. Jivago’yu okuduğumu sandım. Tabloyu daha kötü göstermek için sıradan adli vakalara bile gönderme yapılmış. İş kazaları, sokak cinayetleri, sokak kavgaları. Depremlerin tarihine girmişler. Kanal...

Bir an Dr. Jivago’yu okuduğumu sandım. Tabloyu daha kötü göstermek için sıradan adli vakalara bile gönderme yapılmış. İş kazaları, sokak cinayetleri, sokak kavgaları.

Depremlerin tarihine girmişler. Kanal İstanbul’dan bahsetmişler. Hikayeyi güçlendirmek için hastanelerin Acil servislerini bile konu etmişler bildirilerine.

Pandemide bir sürü canımızı kaybetmişiz!

Çok insan ölüyormuş ülkemizde!

Durum çok kötü, çok fena, eyvah!

“Sanatçılar Girişimi”nin bildirisinden bahsediyorum. Müjde Ar, Meltem Cumbul, Zülfi Livaneli, Müjdat Gezen, Levent Üzümcü gibi isimlerin imzaladığı bildiriye bakarsanız durum çok kötü. Öyle böyle değil.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 211 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 944 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.354 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 140 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 418 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar