Koronavirüs, Pensilvanya'nın umudu oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan kurtulmak için denenmedik yol bırakmadılar.

Son 10 yılda Türkiye korkunç terör saldırılarına, türlü türlü siyasi entrikalara, Yargı kumpaslarına, algı operasyonlarına ve hatta kanlı darbe girişimlerine tanık oldu. Ve içeride sonuç alamayınca umudu dış müdahalelere bağladılar.

ABD ve AB’nin Erdoğan’a müdahale edeceğini, FETÖ’nün darbeyle, PKK’nın terör eylemleriyle yapamadığını Batı’nın bir şekilde yapabileceğini sandılar. ABD Başkanı Trump’ın uygulayacağı ağır yaptırımlar karşısında Türkiye’nin fazla direnemeyeceğini hesap ettiler. Trump’ın Türk ekonomisini hedef alan saldırılarını içten içe büyük bir sevinçle karşıladılar. Üç vakte kadar Erdoğan’ın gideceğine inandılar. Hatta hızlarını alamayıp Abdullah Gül ve Ali Babacan’a parti bile kurdurttular. Ve fakat büyük bu beklentilerin hiçbiri sonuç vermedi. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 211 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 944 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.354 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 140 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 418 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum