Kemal Bey’in 'İnce' hesabı 

Hem AK Parti’nin hem CHP’nin İstanbul adayının netleşmemiş olması tesadüf mü sizce? Her iki parti birbirini bekliyor olabilir mi? Büyük ihtimalle iki parti de birbirini bekliyor. AK Parti, CHP’nin adayına göre bir isim...

Hem AK Parti’nin hem CHP’nin İstanbul adayının netleşmemiş olması tesadüf mü sizce? Her iki parti birbirini bekliyor olabilir mi? Büyük ihtimalle iki parti de birbirini bekliyor. AK Parti, CHP’nin adayına göre bir isim belirleyebilir. 

AK Parti’nin İstanbul için birden fazla aday üzerinde çalıştığı söyleniyor. AK Parti, büyük ihtimalle muhalefetin çıkaracağı adaya göre kendi adayını netleştirecek. 

CHP’de ise durum biraz karışık; Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul için Muharrem İnce’yi aday yapıp yapmama noktasında sıkışıp kalmış durumda. Kemal Bey, Muharrem İnce’nin aday olmasını istemiyor, fakat bunu belli etmemeye çalışıyor. Muharrem İnce hâlâ “İstanbul için adayım ama yan cebime koyun” havasında. Bu tavrını biraz daha sürdürürse Kemal Kılıçdaroğlu, İnce’nin üstünü iç rahatlığıyla çizecek ve “Gördünüz işte kendisinin aday olmaya gönlü yoktu” diyecek. 

Ancak Muharrem İnce’nin de İstanbul adaylığı dışında bir seçeneği yok. Bu fırsatı kaçırırsa siyasi kariyer

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 210 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 942 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.353 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 139 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 417 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar