Kemal Bey'in “dostları” ormanlarımızı yakıyor

Antalya Manavgat'ta ilçe tarihinin en büyük orman yangını yaşandı. Yangın dört noktada aynı anda başladı. Yangında köyler, mahalleler alevlerin arasında kaldı. Bu yazı dün akşam baskıya...

Antalya Manavgat'ta ilçe tarihinin en büyük orman yangını yaşandı. Yangın dört noktada aynı anda başladı. Yangında köyler, mahalleler alevlerin arasında kaldı. Bu yazı dün akşam baskıya gittiği saatlerde üç vatandaşımız hayatını kaybetmişti.

Türkiye'yi yasa boğan yangın haberleri Manavgat ile de sınırlı değildi. Osmaniye, Adana, Mersin, Marmaris ve Datça'dan da dün peş peşe yangın haberleri geldi. Ankara Polatlı'daki Topçu ve Füze Okulu Komutanlığı çevresindeki ormanlık alanı yakmaya çalışan bir kişi ise suçüstü yakalandı.

Manavgat'taki yangının değişik noktalarda aynı anda başlaması sabotaj şüphesi doğurdu. Ve bunun üzerine de kapsamlı bir soruşturma başlatıldı. Ankara Polatlı'da bir kişinin ormanlık alanı ateşe vermeye çalışırken suçüstü yakalanması da gözlerin terör örgütü PKK'ya çevrilmesine neden oldu.

Avrupa'daki PKK'lı sosyal medya hesapları yangınları terör örgütüne bağlı 'Ateşin çocukları' adlı bir başı bozuk çetesinin çıkardığını duyurdu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 211 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 944 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.354 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 140 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 418 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar