Kemal Bey, kaset-video ve tape işlerini sever

Doğru, kasetle genel başkanlık koltuğuna oturmuştu; bir kasetle de hükümetin başına geçeceğini düşünmüş olmalı. Devir kaset-video devri!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, HDP İzmir il binasına yönelik gerçekleşen saldırıyı kınadığı mesajında 'Bakalım bu olaylar ileride hangi videonun konusu olacak' diyerek kendince Sedat Peker'in videolarına atıfta bulunuyordu.

Yadırgamamak gerekiyor; Kemal Bey, bu kaset-video ve tape işlerini sever. Bugünkü kariyerini Baykal kasetine borçlu olduğunu düşünürsek pek haksız da sayılmaz. Sanki bütün bu kaset işleri Kemal Bey'in yolunu açmaya programlı.

Kılıçdaroğlu'na CHP'deki Genel Başkanlık yolunu bir kaset açmıştı. 17-25 Aralık'ta FETÖ'nün montajlı kasetleri az kalsın onu iktidara da taşıyacaktı. Polis-Yargı darbesinin hedefi biraz da buydu. Kemal Bey, o günlerde Nutuk'a sarılır gibi FETÖ'nün montajlı tapelerine sarılmıştı. Meclis kürsüsünden Nutuk okur gibi yüksek sesle bu tapeleri paylaşıyordu.

Doğru, kasetle genel başkanlık koltuğuna oturmuştu; bir kasetle de hükümetin başına geçeceğini düşünmüş olmalı. Devir kaset-video devri! Kemal Bey'in..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 210 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 942 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.353 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 139 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 417 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar