Kemal Bey dezenformasyonun tadını bir kere aldı…

Muhalefet dediğin ülkenin temel sorunlarını konuşur, konuşturur. Oysa CHP, ülkenin temel sorunlarını tartıştırmamak üzerine siyaset üretiyor. Yapay gündemlerle sürekli negatif bir hava oluşturmaya gayret ediyor.

Kemal Kılıçdaroğlu sinirleri bozmayı başardı. İzlediği yol basit; yalan fırtınası üretiyor, bu da muhataplarının sinirlerini zıplatmaya yetiyor. Kuyuya taş atan deli misali. Siyaset ve medya, tüm mesaisini onun kuyuya attığı taşları çıkararak dolduruyor.

Elbette durum bu kadar masum değil. Ana muhalefet partisi, siyasetini dezenformasyon üzerine kurmaya başladı. Her gün ayrı bir yalan ve çarpıtma senaryosuyla gündeme geliyorlar. Her türlü iftirayı yapıyor, kara propaganda yürütüyorlar. Ellerinin altındaki medyayla itibar suikastı yapıyorlar. Yalanlanan her suçlamayı duymazdan gelip dillendirmeye devam ediyorlar.

Ve maalesef, iktidar partisi bu suçlama ve iddiaları açıklamak zorunda bırakılıyor. İktidar kaç haftadır “Borsa İstanbul Katar’a satıldı” yalanını izah etmeye çalışıyor. Kemal Kılıçdaroğlu, yalanlanmasına rağmen aynı yalanları tekrarlamayı sürdürüyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 210 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 942 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.353 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 139 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 417 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar