İnce'ye “aklından dahi geçirme” tehdidi

Muharrem İnce’nin CHP’den ayrılarak yeni bir parti kurma planının olup olmadığını bilmiyoruz. CHP kurultayında gördüğü muameleden sonra aklından yeni bir parti kurma fikrinin geçtiği muhakkak. Herhalde...

Muharrem İnce’nin CHP’den ayrılarak yeni bir parti kurma planının olup olmadığını bilmiyoruz. CHP kurultayında gördüğü muameleden sonra aklından yeni bir parti kurma fikrinin geçtiği muhakkak. Herhalde, etrafıyla “ne yapalım” diye düşünce alışverişinde bulunmaya başladığı sırada, çok sıkı takip altında olduğundan olsa gerek, daha fikir düzeyindeki “yeni parti” fikri deşifre edildi.

Muharrem İnce, gündem olmanın keyfini çıkarmaya çalışırken, eş zamanlı olarak kendisini hedef alan, tek merkezden yönetilen saldırılar da başladı.

Bu tabloya baktığımızda şu gerçeği görüyoruz; Türk siyasi alanını kontrol etmeye çalışan, özellikle de CHP’yi kontrol altında tutan güçler açısından denetim dışı, yeni bir partiye tahammül yok.

Bu güç, AK Parti’den iki yeni parti çıkardı. Ve bu gücün isteği CHP’den yeni bir parti çıkmaması yönünde.

Muharrem İnce’ye şiddetli bir saldırı, tehdit kampanyasıyla “s

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 211 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 944 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.354 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 140 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 418 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar